GRATIS

VERZENDING

Plaatst u een bestelling van 50,- of meer? Dan is de verzending gratis!

BEZOEK

ONZE WINKEL


Maandag t/m vrijdag:
09.00 tot 18.00 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00

Vertrouwde kwaliteit en het beste advies

Onze webwinkel biedt de specialistische verf waar u naar op zoek bent. Zo vindt u bij ons onder andere merken als Jotun, Painting the Past, Scano, Sigma, Sikkens, KEIM, Repair Care en Wijzonol. Wij onderscheiden ons door het bieden van een optimale combinatie van kwaliteitsverf en technisch advies. Met als basis het traditionele vakmanschap richten we ons steeds weer op nieuwe technieken en ontwikkelingen die voor u meerwaarde kunnen hebben. En wat goed is, moet goed blijven.

Wij streven ernaar de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. We houden de concurrentie scherp in de gaten. Door een groot assortiment, originele mengmachines van alle toonaangevende verffabrikanten en duidelijk advies profiteert u als consument van meer voordeel en de levering van een topproduct. En als u dan aan een klus begint, vertrouwt u natuurlijk op onze vakkennis.

Bezoek onze winkel in Midden Nederland

Koopverfonline.nl is een onderdeel van Bijvoet Verf en Behang in IJsselstein (voorheen Rembrandt Verf); al ruim 50 jaar een begrip in IJsselstein en omstreken.

Wilt u ons assortiment kijken en zelf beoordelen?

Dan nodigen we u graag uit in onze winkel waar u alle producten op voorraad vindt.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u uw bestelling afhalen of langskomen in onze winkel in IJsselstein. We zijn gevestigd op industrieterrein Paardenveld, 5 minuten rijden vanaf snelweg A2. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 tot 18.00 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00 uur