• Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Persoonlijke aandacht en service

Producten filteren

Prijs

ACTIE!

Buitenverf voor het beste resultaat

Bekijk actie Buitenverf voor het beste resultaat

Heb je een vraag?

Klantenservice
Klantenservice
030 - 688 14 91

KEIM verf

In het assortiment van Keim vindt u diverse mineraalverven, voor zowel binnen als buiten. Ecologische en milieuvriendelijke producten, met een zeer lange levensduur. Bijzonder aan Keim verf, is de hoge waterdampdoorlaatbaarheid. Hierdoor kan vocht in de ondergrond van de gekeimde muren gemakkelijk naar buiten verdampen. Scheurvorming, schimmel of het afbladderen van de verflaag wordt hierdoor ingeperkt. Daarnaast biedt Keim ook nog eens 20 jaar garantie op kleur, iets wat weinig tot niet voorkomt bij verfleveranciers.

Resultaat 1–12 van de 29 resultaten wordt getoond

Kenmerken van Keim verf

Keim verf bestaat uitsluitend uit minerale ingrediënten. Er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen. Daarnaast kost het produceren van deze verven één derde minder energie dan het produceren van ‘normale’ verven. Deze silicaatverf is daarom vriendelijk voor u én voor uw omgeving.

Behalve goed voor u en het milieu, is Keim ook zeer goed voor het te verven oppervlak. De kenmerken van deze verf zijn als volgt:

 • lange levensduur van 12-15 jaar;
 • brandt niet;
 • licht- en warmtestralen worden gereflecteerd → scheurvorming gereduceerd;
 • bestand tegen extreme weersomstandigheden en UV straling;
 • waterwerend;
 • kleurecht;
 • exclusieve, matte uitstraling;
 • schimmels en bacteriën worden verhinderd.

Assortiment

Keim biedt hoogwaardige verven, voor zowel binnen als buiten. De verven zijn verkrijgbaar in zo’n 270 verschillende kleuren. De prijs van de gekozen verf hangt af van de kleurgroep waarin de gewenste kleur zich bevindt. Hoe meer kleurpigment, hoe hoger de prijsklasse.

Specialistische Keim muurverf

Keim verf is niet in de eerste plaats bedoeld voor wie een ietwat geel uitgeslagen muur opnieuw even netjes wil witten. Veeleer is dit verfmerk voor specialistische doeleinden. Iedere soort Keim verf is uniek en voor een bepaald specifiek oppervlak bedoeld. Zo zijn er vele verschillende soorten binnen- en buitenmuurverf verkrijgbaar, alsook betonbescherming. Deze vele verschillende mogelijkheden maken Keim verf uniek, maar zorgen er daarmee ook voor dat het erg belangrijk is echt de juiste verf voor een specifieke toepassing te kiezen. Vraag ons bij twijfel dan ook altijd om advies, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Wij helpen u graag aan de juiste variant Keim verf.

Keim geeft kleur aan uw leven

Of in ieder geval aan uw woning. Zoals we al schrijven is de verf in ruim 270 verschillende kleuren verkrijgbaar. Dat wil dus zeggen dat twee kleuren Keim verf zeer subtiel van elkaar kunnen verschillen. Zo kunt u nét die levendige uitstraling creëren die u met een standaardkleur van een ander verfmerk wellicht niet voor mogelijk had gehouden. Neem dus zeker de tijd voor het kiezen van een kleur, vergelijk zorgvuldig en maak de juiste keuze. Want dankzij de kleurvastheid van Keim verf kunnen uw muren deze kleur tot wel twintig jaar vasthouden!

Verf met visie

Het merk Keim werd reeds tegen het eind van de negentiende eeuw opgericht. Heden ten dage is de missie van het bedrijf onveranderd gebleven. Keim verf wil met buitengewone prestaties steeds weer overtuigen. Buitengewone kleuren, buitengewone hechting aan alle oppervlakken en een buitengewone bijdrage leveren aan het milieu. Alle nieuwe producten en innovaties wil Keim kunnen verantwoorden met het oog op duurzaamheid. Of, zoals het zelf zegt: “[wij letten] extra goed op de economische efficiëntie, de ecologische verdraagzaamheid en de sociale verantwoordelijkheid.”

Ontdek Keim bij Koopverfonline.nl

Weet u al welke kleur verf in uw woning wilt aanbrengen? Of bent u nog op zoek naar de juiste kleur voor bijvoorbeeld uw kozijnen? Bij Koopverfonline vindt u Keim verf voor binnen en buiten. De kans is groot dat er ook voor u een geschikte verf tussen zit. Naast Keim verf verkopen wij ook nog andere populaire merken verf, zoals Sikkens verf en Sigma verf.

Voor buiten hebben wij Keim verf voor beton en buitenmuren. Over oude verflagen kan gemakkelijk een nieuwe laag geschilderd worden. In sommige gevallen is het verstandig om de oude verflaag eerst te behandelen met een voorstrijk of grondlaag, voordat u het oppervlak behandelt met Keim verf. Bijvoorbeeld met Contact Plus. Wij adviseren u hier graag over.

Keim verf bestellen

In bovenstaand productoverzicht vindt u ons assortiment Keim verf. U kunt de verf bestellen in onze webshop, of langskomen in onze fysieke winkel in IJsselstein. Door de toepassing van uitsluitend lichtechte anorganische kleurpigmenten, wordt elk KEIM product per bestelling in de fabriek op kleur gemaakt. Daardoor geldt een iets langere levertijd van 3-5 werkdagen.

Juiste verf voor binnen én buiten

Heeft u nog vragen over Keim verf? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 030 – 688 14 91. Wij helpen u graag bij het kiezen van de geschikte Keim verf.

keim verf

Lees meer
 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Persoonlijke aandacht en service

Copyright © 2024 - Koopverfonline · Sitemap · Privacyverklaring

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0