• Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

Producten filteren

Prijs

ACTIE!

Buitenverf voor het beste resultaat

Bekijk actie Buitenverf voor het beste resultaat

Heb je een vraag?

Klantenservice
Klantenservice
030 - 688 14 91

Jotun Demidekk

Fabrikant Jotun uit Noorwegen heeft met de Demidekk-serie de ultieme buitenbeits ontwikkeld, waarmee de extreme Scandinavische weersomstandigheden getrotseerd kunnen worden. Ook in Nederland heeft hout aan en om het huis nogal wat te verduren. Houten huizen en kozijnen, schuttingen en schuren blijven jarenlang beschermd en mooi van kleur na een behandeling met Jotun Demidekk. Bij Koopverfonline hebben we altijd een ruime hoeveelheid van deze zeer duurzame beitsen op voorraad. Bestel nu en begin morgen al met schilderen!

Toont alle 10 resultaten

Innovatie in beitsen en olieverf

Na een behandeling met Jotun Demidekk hebben zelfs de meest extreme kou, hitte, vocht en droogte nog nauwelijks invloed op het hout. Hoe kan dat? De Noorse fabrikant heeft vol ingezet op innovatie, met behulp van moderne technologie. Dat maakt het mogelijk dat schimmel- en algengroei geen kans meer maakt. Vocht rolt zo van het hout af en vuil kan zich er niet aan hechten.

Onderhoudscyclus van 12 jaar

Door bovenstaande innovaties kan Jotun voor de Demidekk-serie een onderhoudscyclus beloven van maarliefst 12 jaar. Kun je nagaan: de richtlijn is normaal gesproken om je kozijnen elke 6 jaar opnieuw te schilderen. Met Jotun Demidekk kun je die klus nog eens dezelfde tijd voor je uit schuiven! Met zo’n berekening, die zich in de praktijk keihard bewijst, weet je dat je verf en beits van kwaliteit A+ in huis haalt.

Milieu en gezondheid

De Jotun Demidekk-houtbeschermingsproducten zijn bijna allemaal watergedragen. Toch bieden deze beitsen een zeer sterke bescherming aan het hout. Dat komt o.a. door de unieke combinatie van alkyd en acrylaat en versterking met UV-blokkerende componenten. Daarnaast heeft Jotun Demidekk een laag VOS-gehalte. Dat wil zeggen dat de hoeveelheid vluchtige stoffen, die bij het inademen gezondheidsklachten kunnen veroorzaken, minimaal is.

Nu Jotun Demidekk kopen

Inmiddels hebben we al een mooi aantal redenen genoemd om voor Jotun Demidekk te kiezen. Het biedt bescherming tegen de meest extreme weersomstandigheden, houdt rekening met het milieu en met de gezondheid van de thuisschilder. Bij Koopverfonline hebben we een uitgebreid Demidekk assortiment, zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel in IJsselstein. Als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en betaalt, dan zorgen we dat jouw Jotun Demidekk de volgende dag wordt geleverd. Heb je nog vragen over Jotun Demidekk of andere verf- en schilderkwesties? Bel ons gerust op 030-6881491 of e-mail info@koopverfonline.nl.

Lees meer
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

Copyright © 2024 - Koopverfonline · Sitemap · Privacyverklaring

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0