• Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

Producten filteren

Prijs

Glansgraad

Verdunning

ACTIE!

Buitenverf voor het beste resultaat

Bekijk actie Buitenverf voor het beste resultaat

Heb je een vraag?

Klantenservice
Klantenservice
030 - 688 14 91

Scano

Helaas hebben wij, behalve Scano vloerolie, de producten van Scano niet meer in onze webshop. Onze leverancier heeft besloten deze artikelen uit het assortiment te halen. Heeft u vragen over een vervangende producten, neem dan gerust contact met ons op.

De producten van Scano, ook wel Scanofloor, zijn ideaal voor de afwerking of behandeling van uw vloer. Op een vloer wordt geleefd, maar dit hoeft niet ten koste te gaan van de uitstraling. Het kiezen van de juiste vloerverf of -coating is dan belangrijk. Of u nu een houten-, beton-, natuurstenen-, cementdekvloer, vinyl of tegels hebt, Scanofloor heeft voor iedere vloer een passende optie. Zo heeft u altijd een professionele oplossing voor het gewenste resultaat.

Toont alle 2 resultaten

Scano vloerolie

De productenrange van Scanofloor is breed. Van primers en vloerolie tot een speciale cleaner. Elk product is weer geschikt voor een bepaald aantal type vloeren. Een zeer bekend product van dit kwaliteitsmerk is de Scano vloerolie, voorheen Jotun Oxan Olie. Deze olie is het product voor een transparante sealing. Tegelvloeren en plavuizen komen met dit product weer tot leven. Doordat de vloerolie diep in de ondergrond dringt, wordt uw vloer goed beschermt. Dat zorgt er weer voor dat de vloer onderhoudsvriendelijker wordt. Mocht u de Scano vloerolie willen gebruiken, dan brengt u deze eenvoudig aan met een kwast, roller of verfspuit. Na 24 uur is de olie doorgehard en is de vloer klaar om op geleefd te worden.

Scanofloor: duurzaamheid en kwaliteit voor vrijwel elke vloer

De producten van Scanofloor staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Zwaar belaste vloeren zijn prima af te werken of te beschermen met deze producten. Naast de Scano vloerolie vindt u in het assortiment van Koopverfonline nog meer producten voor uw vloer. Hierbij kunt u denken aan betonverf op kleur (colorcoat), epoxy- en vinyl coatings, transparante aflak (clearcoat) en primer (uniprimer). De clearprimer en uniprimer van Scanofloor zijn ook toepasbaar op trappen en betonnen wanden in bijvoorbeeld badkamers. Kunt u wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste Scanofloor product? Onze medewerkers helpen u graag!

Scano vloerverf of andere Scano producten kopen

Hierboven vindt u een ruim assortiment aan Scano verf. Uiteraard kunt u deze producten ook komen bekijken in onze winkel aan de Linnaeusweg 10 in IJsselstein. Hier staan wij 6 dagen per week voor u klaar voor persoonlijk advies over uw verfklus en bijbehorende producten. Bestelt u vandaag nog Scanofloor vloerverf of andere producten in onze webshop, dan kunt u hier morgen al mee aan de slag. Daarbij profiteert u van gratis verzending bij een bestelling van 50 euro of meer. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@koopverfonline.nl of 030-688 14 91. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste Scano product!

scano

Lees meer
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

Copyright © 2024 - Koopverfonline · Sitemap · Privacyverklaring

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0