• Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Persoonlijke aandacht en service

Little Greene Sweet Treats kleurenkaart

 0,00

Little Greene Sweet Treats kleurenkaart

 • 9 warme, neutrale tinten
 • kleuren zijn in alle producten verkrijgbaar
 • bestel een samplepotje

 0,00

 • Persoonlijke aandacht en service
 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Gratis verzenden vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
Klantenservice
Hulp nodig? Bel ons voor specialistisch advies.
030 - 688 14 91

Handig voor erbij

Product beschrijving

De Sweet Treats kleurenkaart van Little Greene kleurenkaart is een collectie van warme, neutrale tinten zoals honing, karamel en chocolade. Elke kleur is geïnspireerd op ’s werelds lekkerste desserts en zoete lekkernijen. De namen zijn daar op gebaseerd: ‘Madeleine’, ‘Galette’, ‘Affogado’.

De 9 kleuren brengen warmte en comfort en creëren een gezellig interieur. Het assortiment bestaat uit eeuwenoude tinten die nauwkeurig nagemaakt zijn van historische muren, houtwerk en meubels die door de National Trust zijn verzorgd. Zo kunnen toekomstige generaties hier ook van genieten.

Bombolone (339) - Sweet Treats Little Greene Madeleine (338) - Sweet Treats Little Greene

Split Pink (341) - Sweet Treats Little Greene Muscovado (343) - Sweet Treats Little Greene

Mochi (344) - Sweet Treats Little Greene Ganache (345) - Sweet Treats Little Greene

Samplepotje
Kleuren op het beeldscherm komen helaas anders over dan in werkelijkheid. Twijfelt u welke kleur u op de muur of uw meubel wilt hebben? Dan is het bestellen van een of meerdere samplepotjes wellicht een idee. Met het opzetten van de kleur kunt u thuis bij zowel daglicht als avondlicht goed bekijken of de tint bevalt.

Verzending kleurkaart
De kleurenkaarten beiden wij gratis aan. Voor het verzenden van kleurenkaarten vragen we een bijdrage van € 4,95.

De kleurenkaarten zijn ook gratis af te halen in onze winkel in IJsselstein. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor o.a. productadvies. De kleurenwand in onze showroom maakt het maken van een kleurkeuze gemakkelijk.

De geschiedenis van Little Greene kleuren
De Little Greene kleurenkaarten bevatten opvallende, gedurfde kleuren, alsook zachte, kalkachtige tinten. De kleuren en kleurnamen zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen. Onze kleuren zitten namelijk boordevol geschiedenis! De gerenommeerde kleurenkaarten komen tot stand door uitvoerig onderzoek en gedegen kleurenkennis. Dit onderzoek wordt o.a. verricht in samenwerking met National Trust.
De ‘oude’ archiefkleuren zitten in de Little Greene kleurenkaarten harmonieus naast hedendaagse tinten, welke ontworpen zijn om aan de wensen van de 21ste eeuw te voldoen. Als gevolg hiervan tonen de kleurenkaarten respect voor historische architectuur, maar zijn ze tegelijkertijd ook volledig in lijn met het moderne leven en de hedendaagse interieuresthetiek. We merken dat het vaak de oudste kleuren zijn, waar mensen zich het prettigst bij voelen. Kleuren zoals French Grey en Celestial Blue uit 1807 zijn enkelen van hun meest geliefde tinten. Deze kleuren zijn nog steeds relevant voor nu.

Little Greene bezoekt samen met een verfonderzoeksteam de eigendommen van National Trust in het Verenigd Koninkrijk, om een selectie van potentiële kleuren samen te stellen. Deze kleuren worden verzameld aan de hand van een vooraf bepaald thema en worden vervolgens gebruikt om een shortlist met kleuren te maken, voordat ze in een kleurenpalet worden opgenomen. Dan gaan we de formuleringen van de kleuren ontwikkelen (dus de samenstelling van de verfkleuren aan de hand van pigmenten en andere ingrediënten) om ervoor te zorgen dat de kleuren overeenkomen met de originele tinten, waarop ze zijn gebaseerd.

Service
Little Greene heeft een welverdiende reputatie opgebouwd: het merk staat voor uitstekende verfkwaliteiten en fantasierijk kleurenpalet. De zeer matte muurverf heeft een – bijna onzichtbare – lage glansgraad van 3%. Dit geeft muren en plafond een sublieme, krijtachtige afwerking. Little Greene kleuren en verfkwaliteiten worden alleen verkregen door aanschaf van de echte Little Greene Verf. Door het gebruik van tot 40% meer pigment dan in de meeste andere verven, wordt de mooie diepte van de kleuren bereikt.

Wij zijn officieel dealer van Little Greene en beschikken over een grote voorraad van zowel de muur- als lakverven in onze winkel. Heeft u vragen of twijfels over de verwerking van Little Greene producten of hulp nodig bij het uitzoeken van de kleuren? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen.

Lees meer

Eigenschappen

merk

 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Persoonlijke aandacht en service

Copyright © 2024 - Koopverfonline · Sitemap · Privacyverklaring

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0