Bleko Terpentine

4.75

Terpentine.

 

  • verdunningsmiddel voor alkydverven
  • ontvetten van schilderwerk
  • verwijderen van verfvlekken parket/linoleum

 

Wissen
This field can't be Empty
Categorie: Merk:
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Veiligheidsblad

Beschrijving

Bleko Terpentine, ook wel White Spirit genoemd, is geschikt als verdunningsmiddel voor alkydverven (terpentine gedragen verven), synthetische lakken en olieverven.

Terpentine wordt ook vaak gebruikt voor het reinigen van kwasten en verfrollen. Verf op handen en vingers zijn eenvoudig te verwijderen met terpentine. Ook verfvlekken op linoleum en parket gaan gemakkelijk weg met terpentine.

Let op: niet geschikt als verdunningsmiddel voor latexverf en acrylverf (watergedragen verf).

Inhoud: 0,5 – 1 – 2,5 en 5 liter.

Gebruik/dosering
Terpentine is een kant-en-klaar product en kan direct toegepast worden. Terpentine kan met een doek aangebracht worden op het te reinigen oppervlak.
Past op bij contact met de huid. Overmatig gebruik kan irritatie veroorzaken door de hoge ontvettende werking van terpentine. Bewaar vorstvrij en niet in direct zonlicht.

Terpentine Speciaal
Een stuk milieu- en mensvriendelijke is de Aromaatvrije Terpentine. Deze Speciaal Terpentine is aromaatvrij en reukloos. Net als de ‘gewone’ terpentine is deze geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. Ook metalen kunnen gemakkelijk ontvet worden.

Service
Bleko – sterk in vloeibare chemicaliën.
Als het om vloeibare chemicaliën gaat, doet elke druppel ertoe. De juiste mix kan het verschil maken tussen een goed product en een topproduct. Bleko maakt als sinds 1934 chemische vloeistoffen. Het bedrijf heeft veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Heeft u vragen over welk product het beste gebruikt kan worden bij uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons gehele assortiment kunt bekijken.

Bleko - sterk in vloeibare chemicaliën Bleko - sterk in vloeibare chemicaliën

Extra informatie

Inhoud

0,5 liter, 1 liter, 2,5 liter, 5 liter

Merk

Bleko

Veiligheidsblad Bleko Terpentine

Andere suggesties…