• Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

Producten filteren

Prijs

Merken

ACTIE!

Buitenverf voor het beste resultaat

Bekijk actie Buitenverf voor het beste resultaat

Heb je een vraag?

Klantenservice
Klantenservice
030 - 688 14 91

Bleko

Het Nederlandse Bleko produceert topkwaliteit producten om mee te reinigen, beschermen en onderhouden. Denk aan schildersbenodigdheden als ammoniak, terpentine en kwastenreiniger, maar ook aan onderhoudsproducten voor hout zoals lijnolie en ontweringswater en schoonmaakmiddelen voor de kunststof- en rubberindustrie. Bij Koopverfonline zijn we overtuigd van de kracht van Bleko-producten. Bekijk ons assortiment schildersbenodigdheden, onderhoudsproducten en reinigers van Bleko en bestel ze online.

 

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Het schilderen voorbereiden

Iedereen die wel eens in of aan het huis geschilderd heeft, weet dat een goede voorbereiding het halve werk is. Bleko voorziet hierin met een breed scala aan schildersbenodigdheden. Voordat u houtwerk schildert, is het bijvoorbeeld aan te raden om het houtwerk eerst vetvrij te maken. Dit kunt u o.a. doen met aceton, ammoniak of terpentine. Milieubewuste schilders kunnen ook kiezen voor de biologisch afbreekbare verf- en allesreiniger van Bleko. Overigens voldoen alle producten van Bleko aan de geldende milieu-eisen.

 

Tijdens en na het schilderen

Het overkomt de beste schilders dat er soms verf belandt op plekken waar dit niet de bedoeling is. Schiet u een keer uit en verft u de muur mee, druppelt er kleurlak op de vensterbank of op de grond of belandt er iets in het tapijt? Geen nood, Bleko heeft voor elke situatie wel een reinigingsproduct. Ook voor het verdunnen van verf heeft Bleko een aantal topkwaliteit producten. Kijk bijvoorbeeld eens naar Bleko Terpentine Speciaal. Hiermee kunnen synthetische lakken en olieverven (alkydverven) worden verdund. Tegelijk is het vriendelijker voor mens en milieu dan ‘gewone’ terpentine. Wilt u uw kwasten hergebruiken? Top, groen bezig! Maak ze dan na elke schilderbeurt schoon met Bleko kwastenreiniger.

Onderhoud van hout

Een bekend product om hout mee te onderhouden is lijnolie. Bij het merk Bleko vinden we zowel rauwe als gekookte lijnolie. Rauwe lijnolie wordt gebruikt voor het impregneren van hout en om kwasten in te bewaren. Met gekookte lijnolie kunt uw houten schutting, deuren, kozijnen etc. behandelen voor een langere levensduur. Nog een product om uw hout in topconditie te houden is ontweringswater. Met Bleko ontweringswater verwijdert u verweerde plekken op alle houtsoorten. Tip: verweerde plekken ontstaan vooral door de inwerking van vocht op onbewerkt hout. Behandel na het ontweren het hout met lijnolie, vernis of beits om verweringen in de toekomst te voorkomen.

Meer producten van Bleko

Bij Bleko zijn het niet alleen schildersbenodigdheden en houtproducten die de kachel doen roken. Van stickerverwijderaar en lijmoplosser tot MEK, een oplosmiddel en reiniger voor de kunststof- en rubberindustrie; Bleko heeft een vloeibare oplossing voor elke situatie. Dat is dan ook waar de missie van de producent ligt: het ontwikkelen van topkwaliteit chemische vloeistoffen, waarbij veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid bovenaan staan.

Bleko bestellen bij Koopverfonline

De missie van Koopverfonline is het bieden van een compleet aanbod met alles wat een schilder nodig heeft. Hierbij zoeken we altijd naar de beste prijs/kwaliteitverhouding. Vandaar dat u in onze webshop een ruim assortiment producten van Bleko vindt. Bestel ze eenvoudig online of kom naar onze winkel genaamd Bijvoet Verf en Behang (voorheen Rembrandt Verf) in IJsselstein. Zowel in de winkel als op afstand kunt u altijd bij ons terecht voor vragen. De contactgegevens vindt u in de onderbalk van de website. Op zoek naar producten van Bleko? Koopverfonline!

Lees meer
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

Copyright © 2024 - Koopverfonline · Sitemap · Privacyverklaring

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0