Black Friday actie

15% korting op verf van de merken Farrow & Ball, Little Greene, Painting the Past & Jotun met kortingscode black friday.

Flocx Schildersstoffer Halve Maan

13.51

Flocx Schildersstoffer in de vorm Halve Maan.

 

  • stofvrij maken van te schilderen oppervlak
  • comfortabel handvat
  • zwarte haren

 

 

This field can't be Empty
Categorie: Tag: Merk:
  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

Flocx Schildersstoffer Halve Maan is handig voor het stofvrij maken na het schuren. Het stofvrij maken is een van de belangrijkste taken als voorbereiding op het schilderwerk. Door de Halve Maan vorm van de stoffer past deze gemakkelijk in de kontzak zodat u de stoffer altijd bij de hand is.

De Halve-Maantje stoffer van Flocx heeft een comfortabel houten handvat en zwarte haren.

Liever de klassieke schilderstoffer? Kies dan voor Flocx Schildersstoffer Biggetje. Door het houten handvat is deze stoffer makkelijk te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen.

Of gebruik het Flocx Kleefdoekje voor het stofvrij maken van nog te schilderen oppervlakken. Stof wordt door de geïmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden. De doekjes zijn licht klevend en nemen daardoor eenvoudig en snel ieder stofdeeltje op. Flocx Kleefdoekje is voor eenmalig gebruik.

Service
Flocx – verfgereedschap voor de doe-het-zelver! Kwaliteit gaat voor alles. Daarom zijn Flocx materialen degelijk, betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Goed gereedschap is het halve werk.
Flocx is een non-paint merk speciaal voor de Nederlandse Verf- en Behangspeciaalzaken waar de ‘professionele-doe-het-zelver’ zijn weg vindt. Precies waar Koopverfonline.nl voor staat.

Heeft u vragen over welk materiaal het beste gebruikt kan worden bij uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons gehele assortiment kunt bekijken.

Flocx - verfgereedschap voor de doe-het-zelver

Flocx – verfgereedschap voor de doe-het-zelver

 

Extra informatie

Merk

Flocx

Andere suggesties…