Black Friday actie

15% korting op verf van de merken Farrow & Ball, Little Greene, Painting the Past & Jotun met kortingscode black friday.

Wijzonol AQUA Corrosiewerende primer

55.41

Hoogwaardige corrosiewerende en isolerende hechtprimer voor binnen, op waterbasis.

 • corrosiewerend
 • goede hechting
 • isoleert ‘bloedend’ hout
Wissen
This field can't be Empty
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Brochures

Beschrijving

Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer is een hoogwaardige corrosiewerende en isolerende primer. Deze waterverdunbare primer is goed dekkend en geschikt voor zowel gebruik buiten als binnen.

Toepassing
Wijzonol Aqua Corrosiewerende primer kan gebruikt worden als grond- en hechtlaag op staal, ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof  (hard pvc). Dit product is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten.

Voorbehandeling
Het op de juiste manier verwerken van een goede lak draagt bij aan het eindresultaat. Maar ook de conditie van het te schilderen onderdeel en de conditie van het verfsysteem zijn belangrijk. Het is verstandig om bestaande verflagen vooraf goed te reinigen en grondig mat te schuren.

Deze primer werkt als verfsysteem perfect in combinatie met Wijzonol Aqua Hoogglans/Zijdeglans/Hechtprimer.
Gebruik Wijzonol Aqua Blank als  kras- en slijtvaste blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren, trappen e.d

Doorbloeden van hout / oplossing
Een aantal houtsoorten bevat inhoudsstoffen die in water oplossen, zoals merbau (wordt vaak gebruikt bij het maken van voordeuren). Doorbloeden kan ook voorkomen bij noesten in naaldhout, zoals kozijnen, ramen en balken gemaakt van grenen en vuren. Om deze doorbloeding te voorkomen kan een isolerende voorstrijk / primer oplossing geven. Voor lakken kan Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer gebruikt worden. Voor muurverf is Wijzonol Isoleergrond de oplossing.

Productvoordelen

 • corrosiewerend
 • goede hechting
 • isoleert “bloedend” hout
 • universeel overschilderbaar
 • gemakkelijke verwerking
 • oplosmiddelarm

Verwerking

 • met kwast of roller
 • overschilderbaar na ca. 12 uur
 • rendement 13 m² per liter
 • waterverdunbaar

Het jaarlijks reinigen en bijwerken van beschadigingen verlengt de conditie van de ondergrond en het schilderwerk.

Kleuren
Wijzonol Aqua Corrosiewerende primer is verkrijgbaar in standaard wit en lichte kleuren. Doordat wij beschikken over een originele Wijzonol mengmachine en werken met originele Wijzonol mengpasta’s bent u altijd verzekerd van de juiste kleur.

Productinformatie
Het is verstandig het productinformatieblad Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer door te nemen voordat u begint. Hierin kunt u o.a. informatie vinden over de verwerking van deze verf.

Gereedschap
Niet alleen de juiste verf, maar ook het juiste gereedschap is bepalend voor het eindresultaat. Voor het aanbrengen van deze watergedragen primer adviseren wij:

Goed gereedschap zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf en een mooi egaal resultaat.

Service
Heeft u vragen over het werken met deze verf of twijfels bij het maken van een kleurkeuze? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons assortiment kunt bekijken.

In 2012 zijn wij door Wijzonol geselecteerd als Wijzonol Vakverf Servicepunt. Deze servicepunten zijn de beste verf- en behangspeciaalzaken die zich onderscheiden door kennis, advies en service voor zowel consumenten als de zelfstandige professional. Als vakverf servicepunt beschikken we over het complete verfassortiment van Wijzonol en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verf- en kleurgebied.

Wijzonol vakverfservicepunt

 

Extra informatie

Inhoud

1 liter

Kies een kleur

Kleur naar keuze, Wit

Ondergrond

Aluminium, Hout, IJzer, Koper, Kunststof, Staal

Glansgraad

Mat

Verdunning

Water

Merk

Wijzonol

productinfo Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer

Andere suggesties…