Black Friday actie

15% korting op verf van de merken Farrow & Ball, Little Greene, Painting the Past & Jotun met kortingscode black friday.

Universol Ontvettingsdoekjes (100 st.)

21.83

Krachtig ontvettingsdoekjes voor het reinigen en ontvetten van te schilderen oppervlakken.

  • anti-statisch
  • niet nawassen
  • handig in gebruik
Wissen
This field can't be Empty
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Brochure

Beschrijving

Universol Verfreiniger van Prochemko – reinigt en ontvet schilderwerk

Krachtige handige ontvettingsdoekjes voor het reinigen en ontvetten van schilderwerk. Deze verfreiniger wordt veel als allesreiniger gebruikt. Het oppervlak wordt anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt. Door het ontbreken van schadelijke stoffen is Universol veilig voor de huid.

  • anti-statisch
  • niet nawassen dus gelijk met de klus beginnen
  • biologische afbreekbaar
  • laag schuimend

Universol heeft een neutrale geur en laat geen zeepresten na. Daardoor kan gelijk met het schilderwerk gestart worden. Dit in tegenstelling tot andere reinigers zoals St. Marc.

Universol is ook onverdund verkrijgbaar (concentraat) of in een kant-en-klare pompspray.

Universol onverdund 1 liter  Universol onverdund 5 literUniversol Pompspray kant-en-klaar

Gebruik
Universol Verfreiniger is ideaal voor het reinigen, ontvetten en anti-statisch maken van te verven oppervlakken. Het product wordt ook vaak gebruikt als universele reiniger voor lamellen, ramen, vloeren, deuren, taptijen, gasfornuizen, kozijn etc. Verwijdert ook nicotine-aanslag.

Door de goede eigenschappen van deze reiniger/ontvetter hoeft de ondergrond niet meer nagewassen te worden. Begin direct met het schilderwerk.

Trek de Universol wipe recht omhoog tot aan de perforatie en scheur af met een horizontale beweging. Reinig de vervuilde plaats en verwijder opgeloste vervuiling met de schone zijde van het doekje. Bij sterke vervuiling de behandeling herhalen. Het verbruik is ongeveer 1 – 3 wipe per m².

Inhoud: 100 doekjes per flacon.

Vervanger Ammoniak
Universol is een ideale vervanger van ammonia: biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij. De krachtige reiniger maakt ondergronden vetvrij en antistatisch. Groot voordeel is dat de ondergrond niet nagespoeld hoeft te worden, wat bij ammoniak wel het geval is. Hierdoor kan sneller gewerkt worden.

Universol Eco
Universol is ook verkrijgbaar in een 100% ecologische variant. Een reiniger en ontvetter voor schilderwerk, RVS oppervlakken, sterk vervuilde vloeren.

Service
Heeft u vragen over het werken met dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons assortiment kunt bekijken.

Koopverfonline heeft een groot assortiment verfreinigers. Kijk goed welke het beste bij u en/of de klus past.

Prochemko

Prochemko – professionele reinigingsproducten

Extra informatie

Inhoud

100 stuks

productinfo Universol schoonmaakdoekjes

Andere suggesties…