Black Friday actie

15% korting op verf van de merken Farrow & Ball, Little Greene, Painting the Past & Jotun met kortingscode black friday.

Rust-oleum Epoxyshield Garage Vloercoating

Gebruiksvriendelijke garagevloercoating met uitstekende hechting

 • geleverd als complete set
 • bestand tegen benzine, antivries, motorolie
 • bestand tegen afgeven van warme banden

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Brochures
 • Instructievideo

Beschrijving

Dit product is niet meer in ons assortiment

***************

 

Rust-oleum Epoxyshield Garage Vloercoating – Complete set voor 25 m², inclusief instructies.

Rust-Oleum Epoxyshield Garage vloercoating is een 2 componenten vloerverf met een uitstekende hechting. De coating is goed bestand tegen slijtage van voetverkeer, voertuigen, chemicaliën en water. Na het behandelen van je vloer met deze coating is er minder stofvorming en beter te onderhouden. Je garage ziet er weer strak uit!

Toepassing
Rust-oleum Epoxyshield Garagevloer coating wordt gebruikt als afwerklaag op een garagevloer van beton of cement. Deze set is compleet met alle benodigdheden. Naast de 2 componenten bevat de set ook decoratieve chips, die direct na het aanbrengen van de verf over de vloer gestrooid kunnen worden. Wil je liever een egaal grijze vloer, laat dan de chips achterwege. In principe zou 1 laag voldoende moeten zijn. Een primer is niet nodig. Wel een grondige reiniging van de vloer. Er is een dvd met instructies ingesloten in de dhz-kit.

Productvoordelen

 • bestand tegen benzine, antivries, motorolie, zout
 • bestand tegen afgeven van warme banden
 • gemakkelijk aan te brengen
 • complete set
 • geen primer nodig

Verwerking

 • met roller
 • rendement:  max 25 m² per dhz-kit
 • beloopbaar na 16 uur (licht voetverkeer)
 • volledig uitgehard na 7 dagen
 • verpakking 5 liter

Voorbehandeling
Alleen aanbrengen op volledig schone en droge betonvloeren. Verwijder grondig alle olie, vet en andere verontreinigingen met een hogedrukspuit in combinatie met EpoxyShield Reiniger/Ontvetter. Nadien goed schoonspoelen met water en goed laten drogen. Nieuw beton moet minstens 30 dagen uitharden.
Verwijder slikhuid (buitenste laagje van het beton), los en aangetast beton dmv stralen of etsen (bijv. Rust-Oleum Surfa-Etch).
Zorg er voor dat alle gaten en scheuren gerepareerd zijn. Gebruik hiervoor Epoxyshield Betonreparatiemortel (voor grote oppervlakken) en/of Epoxyshield Betonscheurenvuller (voor fijne scheurtjes tot 3 mm). Sterk verdicht en glad beton eerst goed opruwen (stralen, etsen).

Gereedschap
Het aanbrengen van verf met een professionele roller of kwast draagt bij aan een mooi eindresultaat. Voor het aanbrengen van deze sealer is een nylon roller geschikt, zoals de Goudhaantje Nylon rollers. Deze slijtvaste rollers hebben een goede verfopname, spat nauwelijks, vervilt niet en geven gelijkmatige verfafgifte. Verkrijgbaar in een poolhoogte van 6 mm en 11 mm.

Productinformatie
Het is verstandig het productinformatieblad Rust-oleum Epoxyshield Garage Vloercoating door te nemen voordat u begint. Hierin kunt u o.a. informatie vinden over de verwerking van dit product. Tevens is er een (engelstalige) video beschikbaar onder het tabblad ‘Instructievideo’. Het EpoxyShield assortiment is opgenomen in de een Rust-Oleum brochure, deze kunt u vinden onder het tabblad ‘Brochures’.

Service
Heeft u vragen over het werken met dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons assortiment kunt bekijken.

Koopverfonline is dealer van Rust-oleum, bekend als fabrikant van innovatieve verven en coatings. De focus ligt sterk op onderhoud en renovatie. Daarnaast bestaat het assortiment uit anti-slip-, reparatie- en onderhoudsproducten. Producten en oplossingen voor specifieke doelgroepen!

Rust-Oleum - voor ieder probleem een oplossing

Rust-Oleum – voor ieder probleem een oplossing

Extra informatie

Inhoud

Kit

Ondergrond

Beton, Cement, Garagevloeren

Kies een kleur

Lichtgrijs

Glansgraad

Zijdeglans

Merk

Rust-oleum

productinfo Rust-Oleum Epoxyshield Garagevloercoating  brochure Rust-oleum EpoxyShield


Deze instructievideo is engelstalig.

Andere suggesties…