Black Friday actie

15% korting op verf van de merken Farrow & Ball, Little Greene, Painting the Past & Jotun met kortingscode black friday.

Rust-oleum Epoxyshield Decoratieve Chips

16.45

Decoratieve chips .

 • versterkt slijtvastheid van uw vloer
 • mengen met Rust-Oleum Epoxyshield Maxx
 •  voor 5 liter vloerverf
Wissen
This field can't be Empty
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Brochures
 • Instructievideo

Beschrijving

Rust-oleum Epoxyshield Decoratieve Chips – versterkt de slijtvastheid van de vloercoating.

Deze decoratieve chips kunt u toevoegen aan Rust-Oleum Epoxyshield Maxx Vloercoating voor een meerkleurig decoratief effect. Door deze chips in de natte coating te strooien, wordt de slijtvastheid van de coating versterkt. Het helpt tevens vuil en oneffenheden in de vloer te verbloemen.

De inhoud van de verpakking is 430 gram, wat voldoende is om te mengen met 5 liter Epoxyshield Maxx vloerverf. Het verbruik is afhankelijk van het door u gewenste resultaat. Zie voor de werkwijze de video onder het tabblad ‘Instructievideo’.

Kleuren
De verpakking is verkrijgbaar in 1 mengsel, bestaande uit de kleuren blauw, wit, grijs en zwart gemengd. De chips zijn te mengen met  Epoxyshield Maxx Vloercoating,  verkrijgbaar in de kleuren RAL 7001 (staalgrijs), RAL 7035 (lichtgrijs), RAL 1015 (licht ivoor) en Engels Rood. (Note: de op de hieronderstaande afbeelding vermelde kleuren RAL 6005 en RAL 6011 zijn niet verkrijgbaar!)

Epoxyshield Maxx Vloercoating
Rust-Oleum Epoxyshield Maxx is een industriële vloercoating op waterbasis geschikt voor een middelzware-zware belasting van de vloer.
Naast het toevoegen van decoratieve chips, is het ook mogelijk een anti-slip middel aan uw vloerverf  toe te voegen. Rust-oleum Epoxyshield Anti-slip Additief bevordert de stroefheid van uw vloer.

 

Epoxyshield Maxx

Epoxyshield Maxx

Verwerking

 • mengen met Rust-Oleum Epoxyshield Maxx vloerverf
 • rendement: goed voor 5 liter vloerverf
 • verpakking 430 gram
 • goed mengen!

Service
Heeft u vragen over het werken met dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons assortiment kunt bekijken.

Koopverfonline is dealer van Rust-oleum, bekend als fabrikant van innovatieve verven en coatings. De focus ligt sterk op onderhoud en renovatie. Daarnaast bestaat het assortiment uit anti-slip-, reparatie- en onderhoudsproducten. Producten en oplossingen voor specifieke doelgroepen!

Rust-Oleum - voor ieder probleem een oplossing

Rust-Oleum – voor ieder probleem een oplossing

Extra informatie

Inhoud

430 gram

Ondergrond

Beton, Cement, Garagevloeren

Merk

Rust-oleum

brochure Rust-Oleum Epoxyshield

Andere suggesties…