Black Friday actie

15% korting op verf van de merken Farrow & Ball, Little Greene, Painting the Past & Jotun met kortingscode black friday.

Painting the Past verf

Wilt u Painting the Past verf gaan kopen? Kies dan voor de producten van Koopverfonline.nl! In onze webshop, maar ook in onze fysieke winkel in IJsselstein vindt u zeer groot assortiment Painting the Past. Koopverfonline.nl hanteert altijd een zeer scherpe prijs, op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste prijs kwaliteit verhouding. Bestellen via ons is zeer eenvoudig en veilig. Op werkdagen voor 18:00 besteld en betaald, betekent zelfs de volgende dag geleverd! Wilt u meer informatie opdoen over Painting the Past verf? Lees de tekst hieronder dan goed door.

Over Painting the Past

In het interieur zijn vergrijsde kleuren hedendaags een belangrijke trend. Vergrijsde kleuren die zorgen voor meer sfeer en warmte in huis, voor gezelligheid en geborgenheid. Vooral de combinatie met moderne meubels wordt veel gemaakt. Het Nederlandse merk Painting the Past speelt hier zeer goed op in. De poeder achtige tinten geven een stoere uitstraling maar passen ook zeer goed in een klassiek Engelse interieur. De verf wordt nog op een traditionele manier gemaakt en bevat veel krijt / kalk. Daardoor wordt de intense matheid gecreëerd waar Painting the Past verf bekend om staat. De reden waarom het Nederlandse Painting the Past in Engeland geproduceerd wordt, ligt in het unieke, authentieke recept dat gebruikt wordt. De verf wordt op een traditionele wijze gemaakt. Om een mat effect te krijgen, voegde men vroeger kalk toe aan de verf. Helaas zorgt kalkverf voor vlekken en ook het schoonmaken van de muren is erg lastig. Door het toevoegen van krijt in plaats van kalk blijken deze problemen verholpen te zijn. Krijt zorgt voor een mat poederig effect en de warme uitstraling. En het grote voordeel van Painting the Past verf is dat deze matte verf afwasbaar is. De grote voordelen van deze verfsoort vindt u hieronder.

Voordelen Painting the Past verf

Ondanks de pure, ambachtelijke manier waarop de verf wordt gemaakt, voldoet deze wel aan de huidige eisen van de klant:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Volledig afwasbaar
  • Overschilderbaar

Wij ervaren in onze winkel dat vooral het feit dat de muren (verf) afwasbaar zijn, als een groot voordeel wordt gezien.

Direct Painting the Past verf kopen

Bent u op zoek naar Painting the Past verf. Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! Wij zijn officieel dealer van het merk Painting the Past en beschikken over een grote voorraad van zowel de muur verven als de lakverven. Buiten de verven van het merk verkopen wij ook de remover en sealer. Bestel eenvoudig in onze webshop, waarbij u door het gebruik van iDeal verzekerd bent van een snelle en veilige betaling. Vanwege onze grote voorraad kunnen wij onze producten direct leveren! Heeft u nog vragen met betrekking tot deze verfsoort? Neem in dat geval gerust contact op, door te mailen naar info@koopverfonline.nl of te bellen naar 030 – 688 14 91. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over Painting the Past verf