Black Friday actie

15% korting op verf van de merken Farrow & Ball, Little Greene, Painting the Past & Jotun met kortingscode black friday.

GRATIS

VERZENDING

Plaatst u een bestelling van 50,- of meer? Dan is de verzending gratis!

BEZOEK

ONZE WINKEL


Maandag t/m vrijdag:
09.00 tot 18.00 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00

Klantenservice

In onze winkel in IJsselstein benaderen wij de klant met veel aandacht en service om ons enthousiasme over het product goed over te brengen.

Ons streven is om deze benadering in onze webwinkel te evenaren. Ontstaat er onverhoopt toch een probleem? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Maar liever hebben wij persoonlijk contact met u per telefoon of in onze winkel.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Koopverfonline.nl kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Koopverfonline.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

Koopverfonline.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet, dan zal de prijs door Koopverfonline.nl zo spoedig mogelijk worden aangepast.

Koopverfonline.nl is niet aansprakelijk voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg is van verkeerd gebruik van de door Koopverfonline.nl verkochte producten.