Black Friday actie

15% korting op verf van de merken Farrow & Ball, Little Greene, Painting the Past & Jotun met kortingscode black friday.

GRATIS

VERZENDING

Plaatst u een bestelling van 50,- of meer? Dan is de verzending gratis!

KOM OOK LANGS

IN ONZE WINKEL


Maandag t/m vrijdag:
09.00 tot 18.00 uur

Zaterdag:
09.00 tot 17.00

Betaalmethoden

U kunt bij ons op verschillende manier betalen. Na plaatsing van uw bestelling ontvangt u per mail een bevestiging. Hierin staat een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Als de betaling bij ons binnen is, nemen wij uw bestelling in behandeling.

iDEAL.
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Creditcard
Wij accepteren Visa, Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Overschrijving
Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling. De bankgegevens kunt u vinden onderaan deze pagina. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Betaalgegevens voor betaling
Bijvoet Verf en Wand
IBAN: NL95 RABO 0169 2427 81

Mister Cash/Bancontact
Belgische klanten die bankieren bij Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via MultiSafepay met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.