• Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

Producten filteren

Prijs

Merken

Verdunning

ACTIE!

Buitenverf voor het beste resultaat

Bekijk actie Buitenverf voor het beste resultaat

Heb je een vraag?

Klantenservice
Klantenservice
030 - 688 14 91

Trae Lyx

Voor het afwerken van houten vloeren, parketvloeren en meubelen kiest u voor Trae Lyx. Het merk voorziet u van kwaliteitsproducten voor het aflakken, het onderhouden en het polijsten van uw vloeren. Ook is er bij Koopverfonline verf- en polishverwijderaar verkrijgbaar.

De naam Trae Lyx is Zweeds en betekent vrij vertaald “houtluxe”. Voor de ontwikkeling van de producten is dan ook volop gebruikgemaakt van de Scandinavische kennis op het gebied van hout en de behandeling daarvan. De onderhoudsmiddelen worden continu doorontwikkeld en getest en voldoen aan alle milieuvoorwaarden.

Toont alle 6 resultaten

Waarom Trae Lyx?

Met de natuurlijke onderhoudsproducten van Trae Lyx houdt u uw hout in topconditie. Het onderhouden van houten vloeren is strikt noodzakelijk, aangezien hout ‘werkt’ en na verloop van tijd dof kan worden en kiertjes kan gaan vertonen. Na een behandeling straalt uw vloer weer de luxe uit die deze bezat toen hij net gelegd was. Mogelijk wordt hij zelfs nog mooier!

Trae Lyx projectlak

De Trae Lyx projectlak op waterbasis beschermt uw houten of parketvloer tegen slijtage en krassen. Een ander belangrijk voordeel van deze parketlak is dat de vloer eenvoudig gereinigd kan worden met diverse middelen, aangezien de laklaag bestand is tegen de meeste chemicaliën. Daarnaast droogt Trae Lyx projectlak snel en is het niet vergelend. U heeft de keuze tussen een matte, een zijdeglans of een hoogglans laklaag.

Deze lak is vanzelfsprekend thuis te gebruiken, maar wordt voornamelijk aanbevolen voor gebruik in winkels, kantoren en dergelijke. Trae Lyx projectlak beschermt namelijk vloeren die zwaar belast worden. Voor het onderhouden van de houten vloer in uw woning heeft u aan een ‘gewone’ lak doorgaans voldoende.

Onderhoudsmiddelen

Onze onderhoudsmiddelen van Trae Lyx zijn geschikt voor zowel het onderhouden als het reinigen van houten vloeren. Ze zijn specifiek bedoeld voor het reinigen en onderhouden van vloeren die zijn behandeld met de lakken van Trae Lyx. Ook in combinatie met de vloerpolish zijn deze onderhoudsmiddelen in te zetten. Uw vloer zal zijn glans hierdoor niet verliezen.

Verf- en polishverwijderaar

Wilt u uw vloer opnieuw in de lak zetten of polijsten? Dan is het van belang dat de oude lak- of polijstlaag verwijderd wordt. Hierbij wilt u geen bijtende, chemische middelen gebruiken, aangezien die het hout kunnen aantasten. Trae Lyx polishverwijderaar is een watergedragen reinigingsconcentraat dat hier speciaal voor is ontwikkeld.

Voor het verwijderen van verflagen is er de Trae Lyx verfverwijderaar. Hiermee verwijdert u vrijwel iedere soort lak, beits en latex. U kunt het inzetten op alle typen hout en metaal. Ook op veel soorten kunststof is het toepasbaar.

Vragen over Trae Lyx?

Wilt u meer weten over de veelzijdige mogelijkheden van Trae Lyx onderhoudsproducten? Belt u dan gerust naar 030-688 14 91 of kom eens langs. Onze fysieke winkel in IJsselstein is doordeweeks geopend tussen 9 en 18 uur en op zaterdag tussen 9 en 17 uur. We vertellen u graag meer over de vele voordelen van Trae Lyx!

Trae Lyx

Lees meer
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

Copyright © 2024 - Koopverfonline · Sitemap · Privacyverklaring

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0