• Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Persoonlijke aandacht en service

Producten filteren

Prijs

ACTIE!

Buitenverf voor het beste resultaat

Bekijk actie Buitenverf voor het beste resultaat

Heb je een vraag?

Klantenservice
Klantenservice
030 - 688 14 91

Rust-oleum

Met de verf, coatings en primers van Rust-Oleum® biedt u uw te verven objecten optimale bescherming. Zo is uw schilderwerk bestand tegen alle denkbare weersomstandigheden. Daarbij bespaart werken met Rust-Oleum® verf van Koopverfonline.nl u een hoop tijd en (dus) geld. Door het grote gebruiksgemak en de lange levensduur werkt u razendsnel en heeft u er daarna lange tijd geen omkijken meer naar. Win-win dus!

  Rust-Oleum®: verf voor de vakman

  Rust-Oleum® verf wordt voornamelijk gemaakt voor professioneel gebruik. Met name dankzij de tijdbesparende eigenschappen is het merk razend populair onder vakschilders. Maar ook particulieren die graag snel en efficiënt werken kunnen natuurlijk gebruikmaken van Rust-Oleum® coatings, verf en primers.

  Strenge criteria voor gebruiksgemak

  Dat gebruiksgemak en efficiëntie bij Rust-Oleum® op één staan moge dus duidelijk zijn. Alle producten van Rust-Oleum® dienen dan ook te voldoen aan ten minste één van de vier opgestelde eisen. Op basis van deze criteria wordt dan ook ieder nieuw product getoetst. We zetten de vereisten even voor u op een rijtje:

  Kortere voorbehandelingstijd

  De coatings en primers van Rust-Oleum® hebben een hoge oppervlaktetolerantie. Dit houdt in dat ze op vrijwel ieder oppervlak meteen aangebracht kunnen worden. Het reinigen en schuren van hout hoeft hierdoor bijvoorbeeld veelal niet of nauwelijks gedaan te worden. Zo kunt u meteen aan de slag.

  Kortere schildertijd

  Ook het schilderen zelf kunt u vliegensvlug doen. De coatings van Rust-Oleum® zijn op ingenieuze wijze samengesteld. Ze bevatten kenmerken die het schilderproces versnellen. Zo bestaan ze veelal uit extra dikke lagen, zodat één keer schilderen vaak volstaat. Daarbij drogen ze ook nog eens heel snel. U kunt dus binnen no-time weer verder.

  Voorkomt wachten

  Doordat het aanbrengen van de verf relatief weinig tijd kost, verspilt u geen tijd en geld aan onnodig stilliggende werkzaamheden. Daarbij bevat Rust-Oleum® slechts een kleine hoeveelheid oplosmiddelen, waardoor de gezondheid van schilders er niet onder zal leiden. Dus ook wanneer het schilderwerk moet drogen, kan er in dezelfde ruimte gewoon doorgewerkt worden.

  Blijft langdurig goed

  Verf, coatings en primers van Rust-Oleum® hebben een buitengewoon lange levensduur. Eenmaal aangebracht kunnen ze stukken langer mee dan verf van ‘vergelijkbare’ merken. Dit komt onder meer door de roestwerende pigmenten en harsen die de producten bevatten.

  Koopverfonline.nl: dé Rust-Oleum®-specialist

  Onze vakmensen kunnen u vanzelfsprekend nog veel meer over onze Rust-Oleum®-producten vertellen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via 030 – 688 14 91 of info@koopverfonline.nl. Liever de verf eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel in IJsselstein! We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Koopverfonline.nl: uw expert op het gebied van Rust-Oleum® verf.

  Rustoleum

  Lees meer
  • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
  • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
  • Persoonlijke aandacht en service

  Copyright © 2024 - Koopverfonline · Sitemap · Privacyverklaring

  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

  0