• Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Persoonlijke aandacht en service

Little Greene kleurenkaart Stone (uit assortiment)

Little Greene kleurenkaart Stone (uit assortiment)

 • Niet meer los verkrijgbaar. Alle natuurlijke kleuren uit deze kleurenkaart zijn opgenomen in het nieuwe pakket kleurenkaarten.

 • Persoonlijke aandacht en service
 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Gratis verzenden vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
Klantenservice
Hulp nodig? Bel ons voor specialistisch advies.
030 - 688 14 91

Product beschrijving

Deze Little Greene kleurenkaart is niet meer los verkrijgbaar. Alle natuurlijke kleuren uit deze kleurenkaart zijn opgenomen in een nieuw pakket met kleurenkaarten bestaande uit:

 • Colours of England
  128 verfijnde kleuren van Little Greene kleuren
 • Colour Scales
  108 kleurnuances uit o.a. de kleurenkaarten Stone, Grey en Green

Little Greene Kleurenkaart Little Greene kleurenkaart

Deze nieuwe gratis kleurenkaart bestellen.

 

***************

 

‘Stone’ is de naam voor een kleurenkaart met een veelzijdige tinten in natuurlijke kleuren die warmte, rust, tijdloosheid en harmonie uitstralen.

De overgang naar warmere, meer natuurlijke kleuren, zorgt ervoor dat aardse, steenachtige tinten steeds populairder worden. Deze zachte neutralen kunnen in alle ruimtes van het huis worden gebruikt en zorgen voor warmte, ontspanning en eenvoud.

De tinten van de Stone-kleurenkaart zijn verkrijgbaar in alle op kleur te maken producten van Little Greene, geschikt voor zowel binnen als buiten.

De kleurenkaart is dusdanig ontworpen, dat deze eenvoudig te gebruiken is. De collectie is verdeeld in 6 kolommen en schematisch gerangschikt om de belangrijkste ‘stone’-kleuren weer te geven: Red Ochre, Burnt Sienna, Yellow Ocre, Burnt Umber, Lamp Black en Green Earth.

De Stone kleurenkaart is geïnspireerd op uiteenlopende bronnen, zoals het enorme trappenhuis van Penrhyn Castle in Noord-Wales (kleur Castell Pink 314), de kopermijnen in Nether Alderly Mill (kleur Nether Red 315) en de ‘boekenkamer’ van Wimpole Hall (kleur Book Room Green 322).

Little Greene kleurenkaarten zijn ontworpen om zonder moeite de perfecte kleur te kiezen. De unieke ‘flying chips’ op de kleurenkaart zorgen ervoor dat de perfecte match gevonden kan worden met de bestaande tinten in uw interieur. Door de kaart eenvoudig onder de chips te vouwen, kunt u de kleur rechtstreeks vergelijken met de andere kleurelementen in uw ruimte, zoals stoffen, tegels of reeds geverfde muren.

Little Greene kleurenkaart flying chip

Kleurenkaart met ‘flying chips’

Overzicht Little Greene kleurenkaarten
Op dit moment brengt Little Green de onderstaande kleurenkaarten uit. Eerder uitgebrachte kleurenkaarten zijn helaas niet meer te bestellen. Uiteraard blijven de kleuren bestaan en kunnen de producten van Little Greene gemengd worden in deze kleuren.

 • Colours of England – 184 tinten
 • kleurenkaart Grey – 28 tinten grijs
 • kleurenkaart Green – 31 tinten groen
 • kleurenkaart Stone – 36 natuurlijke tinten

Advies
Kleuren op het beeldscherm komen helaas anders over dan in werkelijkheid. Twijfelt u welke kleur u op de muur of uw meubel wilt hebben? Dan is het bestellen van een of meerdere samplepotjes wellicht een idee. Met het opzetten van de kleur kunt u thuis bij zowel daglicht als avondlicht goed bekijken of de tint bevalt. Deze samplepotjes van Little Greene zijn verkrijgbaar in 60 kleuren en gemaakt in Absolute Matt Emulsion.

Verzending kleurkaart
Boven de € 50 is verzending gratis, daaronder vragen wij voor het verzenden van kleurenkaarten een bijdrage van € 2,95.

De kleurenkaarten zijn gratis af te halen in onze winkel in IJsselstein. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor productadvies of kleurkeuze.

Little Greene Behang
Little Greene heeft als aanvulling op de krijtverf ook een uitgebreide collectie behang. Elk dessin is verkrijgbaar in verschillende tinten en sluit aan op het kleurenpalet verf. Voor elke behangcollectie wordt gebruik gemaakt van specialistische drukmethodes op het beste kwaliteitspapier. Dit geeft het behang zijn verfijnde texturen, elegante uitstraling, duurzaamheid en levensduur.

Little Greene behang gecombineerd met verf Little Greene behang gecombineerd met verf

Service
Little Greene heeft een welverdiende reputatie opgebouwd: het merk staat voor uitstekende verfkwaliteiten en fantasierijk kleurenpalet. De zeer matte muurverf heeft een – bijna onzichtbare – lage glansgraad van 3%. Dit geeft muren en plafond een sublieme, krijtachtige afwerking. Little Greene kleuren en verfkwaliteiten worden alleen verkregen door aanschaf van de echte Little Greene Verf. Door het gebruik van tot 40% meer pigment dan in de meeste andere verven, wordt de mooie diepte van de kleuren bereikt.

Wij zijn officieel dealer van Little Greene en beschikken over een grote voorraad van zowel de muur- als lakverven in onze winkel. Heeft u vragen of twijfels over de verwerking van Little Greene producten of hulp nodig bij het uitzoeken van de kleuren? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen.

Lees meer

Eigenschappen

merk

 • Besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 8.9/10
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE
 • Persoonlijke aandacht en service

Copyright © 2024 - Koopverfonline · Sitemap · Privacyverklaring

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0