Jotun verf

Bent u op zoek naar Jotun verf? Dan bent u bij Koopverfonline.nl aan het juiste adres! Zowel in onze fysieke winkel in IJsselstein als in onze webshop vindt u een zeer volledig assortiment van deze topkwaliteit verf. Wij hanteren altijd de meest scherpe prijs, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van de beste prijs kwaliteit verhouding. Een bestelling plaatsen via Koopverfonline.nl is erg eenvoudig. Op werkdagen voor 18:00 besteld en betaald, betekent zelfs de volgende dag geleverd! Wilt u meer weten over Jotun verf? Lees deze pagina dan goed door!

De kwaliteit van Jotun

Waar Jotun verf niet zo lang geleden binnen Nederland nog erg onbekend was, wordt het steeds bekender en populairder in ons land. Dit is niet zo gek want Jotun is een innovatief bedrijf en sterk in kwaliteitsverbetering, zeker ten opzichte van het milieu. Jotun is een uit Noorwegen afkomstige producent van verf met een wereldwijde bekendheid. Doordat de huizen in de Scandinavische landen voor 90% uit hout bestaan, hebben zij een zeer goede kennis opgebouwd om uw hout te beschermen. De verf producten zijn uitermate geschikt om de verschillende weersinvloeden (nat, koud, warm, droog) te kunnen weerstaan. Om die reden zijn zij dan ook marktleider in Scandinavië. Jotun verf is van een zeer hoge kwaliteit, erg duurzaam en in veel situaties de beste keuze!

Het assortiment bij Koopverfonline.nl

Wij hebben altijd een zeer volledig assortiment Jotun verf op voorraad, zowel in onze webshop als in de fysieke winkel. De Jotun verf wordt bij ons gemengd op een originele Jotun mengmachine. Zo bent u er zeker van dat u de juiste kleur geleverd krijgt. De verf is te gebruiken op hout, vloeren en wanden. Een overzicht van de verschillende soorten vindt u hieronder:

Jotun verf voor hout

Veel mensen met houtskeletbouw, houten schuren of hout gedekte gevels werken al met de kwalitatief zeer sterke verf beitsen van Jotun. Deze zijn bekend onder de naam Jotun Demidekk. Met de producten van de ‘Jotun Demidekk groep’ is Jotun marktleider op het gebied van zeer duurzame beitsen en houtveredelingsproducten voor alle houten onderdelen aan uw woning of tuinhuis (rabatdelen, kozijnen, deuren, etc). Naast bescherming, glansbehoud en behoud van kleur heeft Demidekk Ultimate zelfs een onderhoudstermijn van 12 jaar. Ook is er Jotun Treolje V, hét alternatief voor Olympic Stain Oil.

Jotun vloerverf

Naast alle Jotun verven voor hout staan, heeft Jotun ook vloerverf. De Oxan vloercoating staat bekend om haar slijt-en krasvaste eigenschappen. Zowel op betonnen als houten ondergronden zijn deze producten optimaal te gebruiken. Het belangrijkste aspect van de Jotun vloerverf (Oxan) is dat het een perfecte slijtvaste afwerking heeft waarmee uw vloer voor jaren beschermd is. Het assortiment bevat zowel Jotun vloerverven voor binnen als voor buiten en op water- en terpentine basis.

Jotun verf voor wanden

De muurverf van Jotun wordt verkocht onder de naam Jotaproff. Deze Jotun verf is geschikt voor muren en plafonds en verkrijgbaar in de de glansgraad krijtmat, mat en zijdeglans. Diverse ondergronden zoals stucwerk, sierpleister, beton en spachtelputz kunt u mooi afwerken met Jotaproff. Doordat dit product geen interieur vulmiddel bevat, ontstaat er weinig tot geen craquelé effect. Jotaproff heeft een goede dekkracht en spettert niet tijdens het rollen. Jotaproff PVA 02 geeft zo’n mat resultaat dat wanneer u op een plafond een stukje vergeten bent, dit gemakkelijk bij te werken is. U hoeft in dat geval niet het hele plafond opnieuw te doen!

Eenvoudig Jotun verf kopen

Wilt u op een snelle manier Jotun verf kopen? Zowel in onze fysieke winkel als in onze webshop is het kopen van deze verf eenvoudig en betrouwbaar! In onze webshop maken we gebruik van iDeal waardoor u verzekerd bent van een veilige en snelle betaling. Op werkdagen voor 18:00 besteld en betaald, betekent bij Koopverfonline.nl zelfs de volgende dag in huis! Wij beschikken over een grote voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Heeft u echter vragen of wilt u eerst meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kunt u doen door te bellen naar 030 – 688 14 91 of te mailen naar info@koopverfonline.nl. De ervaren medewerkers van Koopverfonline.nl helpen u met al uw vragen over verf!