Flocx Muur- en Vloerschraper

10.89

Flocx Muur- en Vloerschraper voor het eenvoudig verwijderen van behang en lijmresten op vloeren, glas en tegels.

 

  • makkelijk in gebruik
  • breedte 100 mm.
  • reservemesjes verkrijgbaar

 

 

This field can't be Empty
Categorie: Merk:
  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

Flocx Muur- en Vloerschraper is geschikt voor het verwijderen van wandbekleding (behang) en het reinigen van vloeren, glas en tegels. Geweekt (vlies)behang en lijmresten zijn gemakkelijk te verwijderen. Het mes heeft een breedte van 100 mm.

Let op!
Het mes op de muur- en vloerschrap is erg scherp. Daarom altijd buiten bereik van kinderen houden. Het mes niet schoonmaken of onderdompelen met minerale vloeistoffen. Voor uw eigen veiligheid is het verstandig om handschoenen en een veiligheidsbril te dragen.

Eventuele reservemesjes zijn los verkrijgbaar.

Hulpmiddel bij het verwijderen van lijmresten
Achtergebleven hardnekkige lijmresten worden makkelijk verwijdert met Bolivia Super Vloerlijm Verwijderaar. Dit krachtige product verwijdert resten van zowel tapijtvloerbedekking als textiel- en vinylwandbekleding.

Service
Flocx – verfgereedschap voor de doe-het-zelver! Kwaliteit gaat voor alles. Daarom zijn Flocx materialen degelijk, betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Goed gereedschap is het halve werk.
Flocx is een non-paint merk speciaal voor de Nederlandse Verf- en Behangspeciaalzaken waar de ‘professionele-doe-het-zelver’ zijn weg vindt. Precies waar Koopverfonline.nl voor staat.

Heeft u vragen over welk materiaal het beste gebruikt kan worden bij uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons gehele assortiment kunt bekijken.

Flocx - verfgereedschap voor de doe-het-zelver

Flocx – verfgereedschap voor de doe-het-zelver

 

Extra informatie

Merk

Flocx

Andere suggesties…