Flocx Afbreekmes Metaal Breed 18mm.

2.51

Flocx Afbreekmes Metaal Breed 18 mm.

 

  • kunststof behuizing met metalen mesgeleider
  • veiligheidsslot
  • reservemesjes verkrijgbaar

 

 

This field can't be Empty
Categorie: Merk:
  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

Flocx Afbreekmes Metaal Breed 18 mm. heeft een kunststof behuizing met een metalen meegeleider. Het afbreekmes is voorzien van een veiligheidsslot. Breek een bot uiteinde van het mes af en u heeft weer een nieuw scherp mes. Reservemesjes zijn los verkrijgbaar.

Flocx Afbreekmes is ook verkrijgbaar in een breedte van 9 mm.

Let op!
De mesjes zijn erg scherp. Daarom altijd buiten bereik van kinderen houden. De mesjes niet schoonmaken of onderdompelen met minerale vloeistoffen. Voor uw eigen veiligheid is het verstandig om handschoenen en een veiligheidsbril te dragen.

Gebruik als reserve Flocx Reserve Afbreekmesjes 18 mm.

Service
Flocx – verfgereedschap voor de doe-het-zelver! Kwaliteit gaat voor alles. Daarom zijn Flocx materialen degelijk, betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Goed gereedschap is het halve werk.
Flocx is een non-paint merk speciaal voor de Nederlandse Verf- en Behangspeciaalzaken waar de ‘professionele-doe-het-zelver’ zijn weg vindt. Precies waar Koopverfonline.nl voor staat.

Heeft u vragen over welk materiaal het beste gebruikt kan worden bij uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons gehele assortiment kunt bekijken.

Flocx - verfgereedschap voor de doe-het-zelver

Flocx – verfgereedschap voor de doe-het-zelver

 

Extra informatie

Merk

Flocx

Andere suggesties…