Bolivia Kwastreiniger

6.90

Voor het schoonmaken van kwasten, penselen, verfrollers en gereedschappen

  • kwasten blijven schoner en zachter
  • niet geschikt voor acrylverven
  • direct klaar voor gebruik

Inhoud: fles van 0,5 liter.

This field can't be Empty
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Brochures

Beschrijving

Bolivia Kwastreiniger is geschikt voor het schoonmaken van kwasten, penselen, verfrollers en gereedschappen. De Kwastreiniger lost niet- ingedroogde verfresten op uit kwasten en rollers. De kwast wordt nog schoner en blijft zachter, waardoor deze langer mee gaat.

Geschikt voor kwasten en penselen van zowel natuurlijk materiaal (varkenshaar) als kunststof. Kwastreiniger is ook te gebruiken als goudreiniger voor motorblokken.

Let op: niet geschikt voor acrylverven en waterverdunbare verven.

Toepassing Bolivia Kwastreiniger
De kwastenreiniger is direct te gebruiken. Laat het product goed op de kwast of roller inwerken. Daarna grondig naspoelen met water. De opgeloste verfresten kunnen met water uit de kwast worden gespoeld.

Inhoud: fles 500 ml.

Assortiment Bolivia voor reinigen en voorbehandelen
Een goed begin is het halve werk. Bij iedere klus is er voorbehandeling, reiniging of reparatie nodig. Met de producten van Bolivia start de klus direct goed. De producten doen precies wat ze moeten doen en zijn makkelijk in gebruik. Het assortiment bestaat o.a. uit een Superontvetter, Lijm- en Kitverwijderaar, Vlekken voorstrijk en diverse reinigers.

Service
Heeft u vragen over het werken met dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Met specialistisch advies en technische productkennis kunnen wij u verder helpen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselstein, waar u ons assortiment kunt bekijken.

Koopverfonline verkoopt het gehele assortiment van Bolivia Professional.
Bolivia heeft een zeer sterk assortiment vul-, plamuur- en reparatieproducten voor zowel professionele schildersbranche als doe-het-zelf-branche. De producten zijn van perfecte kwaliteit waardoor werkzaamheden gemakkelijk en gladjes verlopen. Bolivia is opvallend opvullend voor diepe gaten, scheurtjes en supergladde oppervlakken. Door de unieke samenstelling van de Bolivia productlijn is er voor vrijwel elke ondergrond en toepassing een passende vuloplossing.

 

Bolivia Professional - plamuren, vullen en repareren

Bolivia Professional – plamuren, vullen en repareren

Extra informatie

Inhoud

500 ml.

Merk

Bolivia

productinfo Bolivia Kwastreiniger   Brochure Bolivia - de basis voor echt vakwerk

Andere suggesties…